28 juni 2009

Helgens bravader...polisen, fest och bad!

Vilken dag...måste erkänna att jag bränt mig lite.

Helgen har varit super Marcus har varit ledig och i fredags började vi dagen med ett besök hos sjukgymnasten med Filippa...det gick bra.

Sen blev det ett besök hos farbror polis. Vi ska ju till Mallis snart så vi var tvugna att göra ett pass till Lippan med. Det gick bra...trots alla försök för att få henne att skratt såg hon ut som ett levande frågetecken men fotot blev bra till slut dock inget leende...hon ska ju "bara" ha det tills hon är 5 år...

På kvällen var vi på fest i en maskinhall och Filippa spenderade kvällen för fösta gången bort med mormor och morfar det gick kanon.

Igår var det grillning hos mina föräldrar mamma åkte till Thailand idag så det var avskeds middag innan vi får se henne igen om en månad.

Idag har vi varit i Bjärred med Tobbe Emma Fredde och pappa.

Våra vänner Anna och Niklas har ett café som heter Långa Längan där...precis vid havet helt underbart. Vi åt lunch och avslutade med en våffla innan vi åkte hem.

Väl hemma var det flera dopp i mammas och pappas pool. Avslutade med lite mat på vår altan och en lång promenad. Underbar dag med familjen!

Inga kommentarer: